Wednesday, 28 May 2014

Selamat Hari Rabu

Teks: Norul Badri Daud
Gambar : Foto Google

Assalamualaikum w.b.t
Bismillah.


Salam Rabu semua. Selamat bekerja pada yang bekerja. Selamat bercuti pada yang bercuti. Ada yang merancang perjalanan jauh? Semoga kalian selamat tiba ke destinasi ya.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Email pilihan untuk kali ini.

 Pn, saya memang sangat2 nak bekerja dari rumah, nk buat bisnes sendiri, nak jaga anak sendiri. Tapi bila fikir-fikir kalau berhenti kerja, tiada pula duit tampungan perbelaanjaan keluarga. Apa yang patut saya buat mula-mula sekali, saya tak nak lengah-lengah lagi. Mesti kena bertindak cepat.

Jawapan :
ok, baik sekarang ini, jangan berhenti dahulu. Buat dahulu secara sambilan, sudah ada pendapatan konsisten dari pendapatan sambilan dan cukup persediaan barulah berhenti, jangan gesa-gesa dahulu. Saya sarakan mula dengan PENGURUS ONLINE AKADEMI dan mula dengan kelas bisnes dulu, dan puan belajarlah dengan konsisten dan mula fokus dari awal jana pendapatan RM100 sehari, melalui produk informasi-iaitu tak perlu keluar rumah pun, atas talian sahaja.

****************************************************
Bagi mereka yang alami situasi seperti ini, boleh mula daftar sebagai pengurus online akademi

* Hanya daftar dengan yuran RM200 - yuran pendaftaran pengurus online akademi

* Bonus 4 ebook (ebook belajar asas blog - ebook rujukan utama membina blog, ebook super wahm supermom perkongsian kisah sebenar wahm yang mula bekerja dari rumah, ebook panduan mula bisnes butik - panduan untuk membuka butik, dan ebook 101 idea home based bisnes cari idea untuk memulakan bisnes secara online dan panduan sebelum memulakan)

* Dapat belajar membina blog dalam kelas blog bisnes. Belajar hasilkan blog rakan niaga

* Blog tersebut boleh digunakan untuk produk sendiri juga.

Setelah mendaftar dan menghasilkan blog, kalian akan dibimbing bagaimana untuk mula mempromosi produk akademi - iaitu produk digital ebook, pakej sewaan iklan, dan kelas online/ bengkel anjuran akademi bekerja dirumah. Mula belajar promosi produk ini melalui blog dan facebook.

Komisen akan dibayar secara terus kepada kalian, melalui pendaftaran pelajar ke kelas online/bengkel, atau belian ebook atau tempahan iklan. Kalian akan diajar bagaimana hendak mula menjana pendapatan dari RM50-100, untung bersih dengan hanya mempromosi produk akademi.

Ini bukan omongan kosong, kerana sudah ada pasukan pengurus online akademi yang beroleh hasil seperti ini. Tapi dengan syarat utama, ikut apa yang telah diajar, mula praktik, mula promosi, dan yang lebih penting berserah pada Allah swt atas semua daya usaha yang telah dilakukan.

Pendaftaran dan pertanyaan boleh terus melalui saya :
NurRullz DaudNo comments:

Post a Comment