Thursday, 5 June 2014

Tapai Pulut Tempahan Cik Ain

Teks: Norul Badri Daud
Gambar: Foto Peribadi

Assalamualaikum w.b.t
Bismillah.




Alhamdulillah. Petang yang damai. Tadi tengahari buat penghantaran tapai pulut yang di oder cik Ain. Katanya nak bawa balik kampung di Perak sebagai buah tangan kepada ibunya. Hihi, jauh juga tapai tu pergi ye.





Rupanya si kecik Arif pun suka makan tapai pulut ni.
 Memang sedap rasa tapai pulut ni, manis. Lebih syok kalau dapat makan bersama ais-krim.
----------------------------------------------------------------------------------------

5 comments:

  1. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah, salam perkenalan dari saya juga

    ReplyDelete
  3. Dah rasa .. memang sedap dan terbaek... nnt nak order lg tp i xde kat sini outstation... tq

    ReplyDelete
  4. Okey..boleh. nanti pm saya bila nak oder lagi ye. TQ

    ReplyDelete
  5. nak tanya ada supply lagi ka tapai ni

    ReplyDelete