Tuesday, 10 February 2015

RAKAN NIAGA / PENGURUS ONLINE ABDR

Teks: Norul Badri DaudAssalamualaikum w.b.t
 
Alhamdulillah. Sudah 10 Februari, bulan ke dua dalam kalendar. Bagaimana kalian hari ni? Semoga semuanya sihat dan ceria selalu disamping teman-teman dan insan tersayang. Bermula lagi hari yang indah hari ni, semoga kita semua kekal positif sepanjang hari. Walau ada halangan atau dugaan untuk hari ni semoga dapat diatasi dengan tenang.

Hari ni, anak yang sulung Haziq ada ujian Tilawah Al-Quran, mewakili sekolahnya. Bermula dari jam 7 pagi hingga 4 petang di Dewan SMK Sungai Pusu. Tahniah. Mama doakan yang terbaik buat Haziq. Biar apa pun keputusan yang bakal diperolehi, yang penting Haziq dah mencubanya ye. Jangan takut untuk memulakan langkah baru.

Ok, bagi kalian yang masih tercari-cari ruang untuk belajar berblog, boleh ikut serta berjemaah bersama ABDR. Tiada paksaan, yang penting atas kehendak dan kerelaan sendiri. Jika dah sedia boleh hubungi saya ye. Dibawah adalah salah satu pilihan kelas popular di ABDR.

***********************************************************

RAKAN NIAGA / PENGURUS ONLINE AKADEMI BEKERJA DI RUMAH

1. Mahu mula bisnes tetapi tidak ada produk?
Tidak perlu risau lagi, kini kalian boleh mendaftar sebagai Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah (PENGURUS ONLINE AKADEMI)

2. Apakah itu "Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah"?
Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah membolehkan kalian mempromosikan "produk akademi " kepada orang ramai dan sekiranya mendapat jualan, kalian akan menerima komisyen, yang bermula dari RM10 – RM 100 (mengikut pakej ebook dan pakej yuran kelas blog)
 
3. Apa sebenarnya produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah?
Produk umum dan permintaan sepanjang tahun. Produk informasi dalam bentuk ebook iaitu pakej mula bisnes mengikut bidang/bisnes. Kita ada pakej mula bisnes makanan, pakej mula bisnes butik online/offline, pakej mula bisnes di rumah,pakej bekerja di rumah,kelas online dan tapak pengiklanan. Salah satu ebook yang ada setiap pakej ialah ebook asas blog dan penulisan. Saya berkongsi cara paling asas puan-puan boleh mulakan, iaitu mula dengan apa yang ada, Yuran dikenakan untuk kalian belajar buat blog, asas penulisan dan mula bisnes online. Ia sangat asas untuk belajar buat borang tempahan. Kita juga belajar bina asas trafik, tanpa perlu mengeluarkan modal.
Produk hanya atas talian,tak perlu simpan stok,tak perlu urus stok dan hanya dari rumah atau dimana-mana sahaja mengikut keselesaan anda asalkan ada talian internet.
 
4. Berapa yuran yang dikenakan?
Yuran yang dikenakan akademi rakan niaga hanya sekali sahaja.Tiada modal berkali-kali.Ada 2 pakej yuran yang boleh dipilih iaitu RM200 atau RM300.
 
5. Apakah perbezaan yuran tersebut?
Yuran berbeza dari segi bonus ebook yang akan diterima.
* Yuran RM200 (Bonus 4 ebook – ebook belajar asas blog, ebook mula bisnes butik, ebook 101 idea home based bisnes, dan ebook super wahm super mom)
* Yuran RM300 (Bonus 5 ebook –ebook belajar asas blog, ebook mula bisnes butik, ebook 101 idea home based bisnes, ebook super wahm super mom dan ebook rahsia khidmat pelanggan, bonus beriklan di soho directory)
 
6. Apakah syaratnya untuk saya menyertai program Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah?
* Laptop/ smartphone dan talian internet
* hanya perlukan kesungguhan, fokus, konsisten.
 
7. Apa yang kalian dapat ialah belajar hasilkan sebuah blog yang lengkap dengan pautan :
1) Logo Akademi Bekerja Di Rumah
2) Logo rasmi SOHO Directory
3) Kelas-kelas Online
4) Pakej Ebook Mula Bisnes/Ebook
5) Ruang Periklanan
 
8. Apa lagi yang kami dapat?
Jaringan dan perhubungan sahabat-sahabat lain yang juga dari kalangan surirumah, suri bekerjaya. Boleh berkenalan dan bertukar pandangan. Inilah kumpulan sokongan yang perlu untuk wanita yang bekerja di rumah, untk mendapatkan semangat, pendapat, bina kenalan baru dan sebagainya.
Mahu sertai kami, mudah sahaja. Pilih pakej yang kalian mahukan dan buat pendaftaran. Mulakan perniagaan hanya dari rumah anda sekarang. Mulakan dengan apa yang ada.

Terbuka kepada sesiapa sahaja termasuk pelajar dan suri rumah.
 Untuk pendaftaran, boleh hubungi saya :
 
Email : norulbadridaud@gmail.com
Fb : www.NurRullz Daud.com
Sms/whatsapp : 011-11668841 

 

No comments:

Post a Comment